Parta Maraton59

Seriálcsfd.cz

Česko, 2016, 45 min

Dokumentární, Reality-TV

Parta Maraton

Parta Maraton: hd.1080p
HD

Šéfkuchař, studentka, manželský pár policistů, spisovatel a provozovatelka kavárny. Šest lidí z různých koutů Česka, kteří by se v normálním životě nejspíš nikdy nepotkali. Spojí je běžecký guru, Miloš Škorpil, který je má zvednout z gauče a pomoci jim do šesti měsíců uběhnout maraton. Může se to podařit?
V první epizodě se šest vybraných běžců z rozdílného zázemí a různého věku seznámí se svým mentorem, Milošem Škorpilem, který je bude provázet tréninkem na pražský maraton. Na nikoho ale nebude křičet, ani je nebude striktně do něčeho nutit. Každý se rozhodl vyzkoušet si sám za sebe, jestli dokáže za osm měsíců natrénovat své tělo, ale hlavně hlavu, a postavit se na start jednoho z nejnáročnějších běžeckých závodů. Motivace jsou různé a každého čeká boj s něčím jiným. Za cílovou páskou čeká ale na všechny nový život obohacený o neopakovatelnou a jedinečnou zkušenost.

Začátky jsou těžké pro všechny. Spisovatel Josef (46) bojuje se strachem o vlastní zdraví a ve výzvě hledá novou závislost. Nezaměstnaná Magda (49) se nedávno rozvedla a přestěhovala se s novým přítelem na sever Čech, kde mu vypomáhá v kavárně. Běhání nemá ráda, ale chce si dokázat, že v padesáti ještě není na odpis.

V kontrastu s Magdou je šéfkuchař David (39), běhání má rád, ale vzhledem ke své náročné profesi a dvěma malým dětem, mu na běhání nezbývá vůbec žádný čas. Chce se zkusit překonat a do svého života svoji oblíbenou aktivitu vrátit. Pár policistů z Mostu, Zdeněk (35) a Katka (32), reprezentuje typickou českou rodinu – oba hodně pracují, ale Katka se k tomu musí starat i o domácnost a malou dceru, zatímco Zdeněk má více času na svoje koníčky. Poslední členkou party maraton je čerstvá maturantka z Karlových Varů, Katka (20). Kvůli vrozené vadě kyčlí ještě před deseti lety nechodila a hrozilo jí, že bude navždy na vozíčku.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.