Karolína, domácí kuchařka39

Seriálcsfd.cz

Česko, 2014, 26 min

Reality-TV

Karolína, domácí kuchařka

Karolína, domácí kuchařka: hd.1080p
HD

Zažijte oslavu domácího vaření, ve kterém Karolína vychází z tradice našich babiček, sbírá nejrůznější recepty a vstřebává nové vlivy a inspirace. Objevte spoustu zapomenutých nápadů, surovin a praktických rad. Otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s chutí a láskou.
Od 27. září 2014 se budeme každou sobotu na obrazovkách televize Prima setkávat se zcela novým pořadem o vaření, a to o domácím vaření. Je to jakýsi praktický rádce pro každého. Pořadem provází přirozená, charismatická a praktická moderní žena Karolína. Není profesionální kuchařkou, ale vaření je její láskou a vášní. Vychází z tradice našich babiček, vstřebává nové vlivy a inspirace, sbírá nejrůznější recepty, výborně a nápaditě vaří z dostupných surovin v čase, který jí coby zaměstnané matce tří dětí zbývá. Karolina vaří z běžných a dostupných surovin – dostupných jak cenově, tak i z hlediska snadného nákupu –, vaří rychle, prakticky, zdravě a s nápadem. Její domácí recepty využívají v moderním kontextu tradici a kořeny české kuchyně i inspiraci evropskou gastronomií.
Karolína, domácí kuchařka je jediný pořad o domácím vaření zaměřený na nejširší diváckou veřejnost, díky němu shledáte vaření doma přístupným a přitažlivým. Každá epizoda má určité širší téma, na které jsou navázány jednotlivé recepty.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.