Česko Slovensko má talent 4

Česko Slovensko má talent 433

Seriálcsfd.cz

Česko, Slovensko, 2013, 105 min

Reality-TV, Soutěžní

Česko Slovensko má talent 4

Česko Slovensko má talent 4: hd.1080p
HD

Souboj talentů v nejúspěšnější světové show počtvrté v Česku a na Slovensku! Nové šokující výkony, pohádkové výhry a talentovaní soutěžící, které jste ještě neviděli! Hvězdná porota: Lucie Bílá, Jaro Slávik a Leoš Mareš! Rozhodněte i vy o postupujících do semifinále! Moderují Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch.
Celosvětově nejúspěšnější show počtvrté u nás a na Slovensku! Každý nedělní večer mohou diváci zase sledovat vysílání už čtvrté série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách televize Prima! Šanci zvítězit mají úplně všichni – soutěžit budou opět talentovaní tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Pro všechny platí jenom jedna podmínka – rozhoduje kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců, publika a také diváků.
Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola se SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota, tentokrát ve složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nová posila v podobě nejpopulárnějšího spíkra u nás Leoše Mareše. O postupu do semifinále ovšem bude letos nově navíc rozhodovat ještě čtvrtý porotce, a to televizní diváci! Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin „Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu Got Talent, který budou společně vysílat televize Prima a TV JOJ, čeká na vítěze nejen nový automobil, zájezd v hodnotě 350 000 Kč a hotovosti 50 000 eur, ale také jedinečná možnost vystoupit před nejobávanějším porotcem v historii všech talentových soutěží světa – Britem Simonem Cowellem!
Můžete se tedy znovu těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě!


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.