Šikkaku mon no saikjó kendža

Šikkaku mon no saikjó kendža64

Seriálcsfd.cz

失格紋の最強賢者
Shikkaku Mon no Saikyou Kenja
Shikkaku-mon no saikyô kenja
The Strongest Sage With the Weakest Crest
The Strongest Sage of Disqualified Crest

Japonsko, 2022, 24 min

Dobrodružný, Fantasy, Akční, Animovaný

Šikkaku mon no saikjó kendža

Šikkaku mon no saikjó kendža: hd.1080p
HD

V kouzelném světě, kde o vaší síle a bojových schopnostech rozhoduje magické znamení, s kterým se narodíte, žil velmi mocný čaroděj Gaius. Ten však nebyl spokojený se svým znamením, protože mu sice dávalo obrovské schopnosti k magickému posílení nejrůznějších předmětů, ale bylo dle všeho poměrně slabé pro reálný souboj s nepřítelem. Proto se čaroděj raději rozhodl pro reinkarnaci o celých tisíc let do budoucnosti v naději, že v příštím životě mu bude požehnáno lépe.
Znovuzrozen jako Mathias Hildesheimer, třetí syn významného hraběte, konečně získal to, po čem toužil, to správné znamení. Ovšem svět se za těch tisíc let změnil k nepoznání, lidé jako by ztratili většinu svých znalostí magie a umění ovládání meče. Na tržištích jsou k dostání jen slabé magické předměty, kouzelníci musí k sesílání magie citovat dlouhá zaklínadla, a i ti nejlepší válečníci mají problém porazit trošku silnější monstra. Dokonce i jeho znamení je společností považováno za značku neúspěchu a lidé se mu proto posmívají.
Když bylo Mathiasovi dvanáct let, tak se rozhodl vydat do hlavního města, nastoupit tu na místní válečnickou akademii. Jeho schopnosti na sebe velmi rychle strhávají pozornost a otřásají všemi předsudky zdejší společnosti. Mladík zde také rychle odhaluje známky temných sil působících na pozadí celého tohoto úpadku a nyní, když je lidstvo slabší, než kdy předtím, bude především na něm, aby odvrátil blížící se katastrofu.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.