Jiří Bohatý

Jiří Bohatý

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka, Režisér/ka

Filmografie

Herec/čka

2023

Blue Boy

Film - Krátkometrážní


2022

Párty Hárder: Summer Massacre

Film - Komedie

Případy mimořádné Marty

Seriál - Komedie, Krimi


2019

Párty Hárd

Film - Komedie


2008

Kriminálka Anděl

Seriál - Krimi, Drama


Režisér/ka

2023

Kulty z netu

Seriál


Host/ka

2023

Kulty z netu

Seriál

Životopis

Jiří „Mouk“ Bohatý cestoval do svých 14 let se svým strýcem Kamilem po republice jako součást jeho kočovného divadelního spolku „Gangrditelnej“. Po rozpuštění spolku se Mouk usadil v Liberci, kde nastoupil na střední školu.

Do povědomí veřejnosti se poprvé dostal virálním videem Houbař, ve kterém pro regionální televizi popisuje, že: „Zfetovat se zadarmo je perfektní.“ Následně dostal nabídku moderovat tehdy vznikající televizní pořad Kdo hledá, najde!, kterou připravovala právě ona regionální televize. Nabídku byl ovšem nucen odmítnout, jelikož se v tu dobu chtěl soustředit hlavně na svou taneční kariéru. Během svého účinkování v divadle se totiž začal věnovat různým tanečním stylům, převážně stepu.

Po vážném úrazu, při kterém si protrhl slezinu, musel taneční střevíce pověsit na věšák. To ho ovšem nepoložilo, dodělal školu a po krátké odmlce se objevil v reklamě na glavírované sklo.

V tu dobu se o Mouka začal zajímat i režisér Marty Pohl, který v něm viděl velký potenciál a rozhodl se ho obsadit do role Mikyho ve filmu Párty Hárd. Film si hlavně mezi Martyho fanoušky získal kultovní statut a o 3 roky později si Mouk zahrál i v pokračování Párty Hárder: Summer Massacre.

Daniel "DannyJ" Žáček

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.